Cupcakes Hummingbird / Hummingbird cupcakes

Visitar les diferents bakeries de Barcelona és una de les noves tendències a les que ja em vaig unir fa uns mesos i sempre intento tastar coses diferents a cadascuna. Preparar unes cupcakes ja no sembla ser un secret, ja que últimament aquest sector de pastisseria tradicionalment americana ha crescut de manera desorbitant!

En una de les jornades de recerca vaig anar ha parar a la botiga que Lolita’s Bakery té al carrer Provença de Barcelona, una botigueta molt acollidora i amb una gran varietat de productes. Realment se’m va fer molt difícil escollir que volia demanar, volia alguna cosa que no hagués tastat enlloc, alguna cosa nova; un dels cartellets i posava: Hummingbird cupcakes, no tenia ni idea de que podien ser i quan el noi tan amable del mostrador em va dir que portaven plàtan i pinya em vaig fondre! I menjar-se’l va ser una total delícia.

Per tant, aquell dia ja vaig decidir que m’havia de fer amb aquesta recepta de molla tan tendre. Plàtan, pinya, coco i nous? No pot haver cap dubte que d’aquest ingredients ha de sortir la cupcake més bona del planeta! Tot i que jo no li he posat les nous (és opcional) queden genials si en teniu. Aquí teniu la recepta 🙂

Recepta (20 unitats)

Passos a seguir:

  1. Preescalfem el forn a 170ºC i posem les cistelles de cupcakes dins de les safates.
  2. Matxuquem el plàtan i el reservem, fem el mateix amb la pinya i la reservem amb el seu suc.
  3. Batem 2-3 minuts els ous i el sucre fins obtenir una mescla blanquinosa, afegim l’oli i la vainilla i batem per a que quedi homogeni. Incorporem el coco, la pinya i el plàtan, mesclem bé.
  4. Tamisem sobre la mescla anterior la farina amb el bicarbonat, la canyella i la sal. Barregem només per a que tot s’integri bé.
  5. Omplim les cistelles i enfornem durant 18-20 minuts.
  6. Traiem del forn i traspassem sobre una reixeta per a que es refredin completament.
  7. Preparem la crema de formatge i decorem.

Recipe in English (20 units)

Steps to follow:

  1. Preheat oven to 170ºC and prepare pans with cupcake cases.
  2. Chopped bananas and pineaple with their juice, reserve.
  3. Beat 2-3 minutes eggs and sugar until mixture gets a white color, add oil and vanilla, beat again. Incorporate coconut, pineaple and bananas and mix.
  4. Sift over the mixture the flour, baking soda, salt and cinnamon powder. Don’t overmix.
  5. Fill cupcake cases and bake for 18-20 minutes.
  6. Remove from oven and transfer to a rack, let it to cool.
  7. Preparecream cheese and decorate.

 

Feliç llarg cap de setmana! / Happy weekend!
Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada s'ha publicat en Berenar, Postres i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Cupcakes Hummingbird / Hummingbird cupcakes

  1. Quina pinta, nena!!! T’ha quedat un “swirl” d’allò més professional. M’agrada el toc afruitat de la massa. Per a no deixar-ne ni un 😉
    Petonets

  2. asuncion ha dit:

    tienes razon, son deliciosos y con una pinta que dice comeme!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s