Milfulls de nata i kiwi / Cream and kiwi mille-feuille

Avui és primer de maig, no només comença la època on les flors comencen a sortir i el sol ja es fa notar, deixant-nos per fi, prendre el sol a la terrassa i gaudir d’un bon aperitiu a les hores de lleure; avui és el dia internacional dels treballadors, una data reivindicativa organitzada pel moviment obrer  i que en èpoques de crisis com les d’ara, s’han d’aprofitar al màxim i mantenir-nos units en aquesta lliuta.

Sense ànims d’angoixar-nos, que millor que preparar unes postres ben bones i fàcils, a més de donar el gust al pare de veure NATA al seu plat. Ell és dels de sempre, que amb un tortell de nata i unes lioneses és més content que un xínxol! Així que per no perdre la meva ànima “d’experimentació” i/o creativitat, he preparat una versió molt sencilla d’un milfulls de nata.

Recepta (3 unitats)

Passos a seguir:

  1. Preescalfem el forn a 220ºC i preparem una safata amb paper d’enfornar.
  2. Tallem 9 cercles de 8cm de la làmina de pasta de full, els col·loquem sobre la safata, cobrim amb paper d’enfornar i li posem una altre safata a sobre per a que no s’inflin.
  3. Enfornem entre 13-15 minuts, traiem i deixem refredar.
  4. Muntem la nata en un bol fred, afegim una o dues culleretes de sucre (segons gust del consumidor), la posem dins una màniga pastissera amb una broqueta rissada.
  5. Col·loquem una base de pasta de full, amb la màniga posem la nata i cobrim amb una base, repetim dues vegades més. Per acabar posem la fruita a llesques i empolvorem amb sucre llustre.

Recipe in English (3 units)

Steps to follow:

  1. Preheat oven to 220 º C and prepare a tray with baking paper.
  2. Cut nine 8cm circles of puff pastry, place them on the tray, cover with baking paper and we put another tray on top so it won’t swell.
  3. Bake between 13-15 minutes , get away from oven and let cool.
  4. Whipped the cream in a cold bowl, add one or two teaspoons of sugar (depending on consumer tastes), we put into a pastry bag with a curly nuzzle.
  5. Place a base of puff pastry, cover with whipped cream and then with another puff pastry base, repeat twice. Finally put slices fruit and sprinkle with confectioner sugar.
Feliç setmana / Spend a happy week.
Cristina 
Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada s'ha publicat en Postres i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Milfulls de nata i kiwi / Cream and kiwi mille-feuille

  1. mesilda ha dit:

    Sin duda buenisimos,muy sencillos de preparar y con un resultado de lujo!
    Besets.

  2. asuncion ha dit:

    un postre tradicional y sencillo que siempre viene de gusto, Gracias

  3. Mònica - Coses de Llàbiro ha dit:

    Seran senzilles però t’han quedat molt elegants i si has fet feliç al pare, què més es pot demanar?
    Petonets.

  4. Ostris, què facilets i presentables són els milfulls: mai no n’he fet cap però m’esteu fent venir ganes! La combinació de colors és ben bonica (i carregada de vitamina C 😉

    Petonets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s