Feliç Pasqua 2012 / Happy Easter 2012

Sembla que fa quatre dies que estava preparant la primera mona i preparant aquesta mateixa entrada, però més lluny de la realitat, ja en fa un any! Però les tradicions no canvien i de la mateixa manera que sempre ens ha agradat menjar la mona en un parell de dies, aquest any no serà diferent i és l’excusa perfecte per a donar-vos la oportunitat de preparar-la per a demà (encara hi sou a temps!).

Per a aquesta festa volia crear un racó especial, colorista, molt dolç i molt jo (com els qui em coneixen em dirien). Ja que tradicionalment aquí la mona és el pastís Sara, també em venia de gust aportar alguna cosa diferent; una torre de cupcakes de coco i vainilla amb unes gabies de fondant, de tons pastel i aire romàntic. A la taula dolça també trobareu com a obsequi unes galetes de mantega decorades amb aquest ambient de fantasia.

El pastís Sara l’he elaborat amb el mateix pa de pessic que l’any anterior (enlloc de 3 ous he utilitzat 4) i per a la crema de mantega he seguit les directrius de la Mercé de Cuina per a llaminers; ha quedat molt esponjós i no excessivament dolç ja que el bany d’almívar i melmelada no els he fet (a casa agrada molt el gustet que deixa la mantega); aprofito per a presentar-la al 11è. Repte de l’Annie. Avui us deixo la recepta de cupcakes que he preparat, espero que us agradin.

Recepta (per a 10 unitats)

Passos a seguir:

  1. Preescalfem el forn a 180ºC i preparem la safata de magdalenes amb els cistells de paper.
  2. Mesclem en un bol els ous, el sucre, la vainilla i l’oli fins obtenir una mescla cremosa i una mica brillant, afegim el coco ratllat i barregem. Tamisem la meitat de la farina i el llevat, mesclem i incorporem el buttermilk, tornem a mesclar i posem la resta de farina.
  3. Emplenem els cistells a 3/4 parts amb una cullera i enfornem entre 10-13 minuts, inserim un escuradents al centre d’una cupcake i si surt net ja estan cuites.
  4. Traiem del forn i passats 5 minuts deixarem refredar sobre una reixeta.
  5. Muntem la mantega fins quedar cremosa i blanquinosa, afegim el sucre llustre i mesclem uns minuts. Incorporem el formatge, la vainilla i el colorant, mesclem.
  6. Posem el frosting dins una màniga pastissera i decorem la cupcake com més ens agradi.

Recipe in English (for 10 units)

Steps to follow:

  1. Preheat oven to 180 ° C and prepare muffin tray with cases.
  2. Mix eggs in a bowl together with sugar, oil and vanilla until get a creamy mixture and little brighter, add the shredded coconut and mix again. Sift haf of the flour and baking powder, mix and add buttermilk, remixed and put the remaining flour.
  3. Fill the cases in 3/4 parts with a spoon and bake between 10-13 minutes, insert a toothpick in the center of a cupcake if it comes out clean they are already cooked.
  4. Remove from oven and let cool 5 minutes before transfer to a rack.
  5. Assemble the butter until creamy and white, add the confectionar sugar and mix a few minutes. Add cheese, vanilla and food coloring, mix.
  6. Put the frosting into a pastry sleeve and decorate the cupcakes as we like.

Equipament decoratiu/Decorative equipment:

Banderoles/Banner Happy Easter de Catch my Party
Gabies/Bird cages i conill de la mona/bunny cake inspirades de My Cake School
Cistells vintage per a cupcakes/Truly scrumptious vintage cupcake cases de Talking Tables
Suport del pastís/Cake Stand de Kitchen Craft, estructura per a plats/wire plate stand de Ideal Home Range i plats+tovalló/plates+napkin de Green Gate; els trobareu a Inhala (Granollers)

Desitjo que us agradi i que passeu una bona Pasqua / I hope you like and have a nice Easter!

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada s'ha publicat en Pasqua, Postres i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 respostes a Feliç Pasqua 2012 / Happy Easter 2012

  1. asuncion ha dit:

    tanto trabajo ha valido la pena, el resultado es espectacular. La sara y cupcakes buenísimo. Para superar el próximo año será difícil.

  2. Miss Migas ha dit:

    Qué dulces tan preciosos! Te han quedado my muy bonitos.

  3. COURE COULANTS ha dit:

    Un escenario espectacular. TAnto la mona como los cupcakes como todo el decorado.

  4. Núria ha dit:

    Hola, Cristina !!! Quines fotos tan boniques …. i quants feina ! Ets una artista ! Disculpa’m, l’ altre dia hi havia molta gent a la botiga i no vaig poder estar per tu, em va saber molt de greu…. sip,,, Però veig que tot l’ atrezzo ha quedat superbonic. Moltes gràcies per tot i enhorabona !!! Petonets

  5. artschocolates ha dit:

    M’ha encantat tot el que has fet, una decoració preciosa, les banderetes queden molt cuques i què dir dels cupcakes, això si que és dedicació. Em guardo les receptes al meu pinterest de receptes pendents perquè em moro de ganes de provar-les ^^
    Un petó i gràcies per passar-te pel meu blog.
    Adriana

  6. catieu ha dit:

    Ohhh!!!1 Però quin raconet tan coquetó!!! M’encanta!!! T’ha quedat moníssim i quines delicies….
    Moltíssimes gràcies per participar
    Annie i Catieu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s