Cupcakes de lemon curd i llima / Lemon curd and lime cupcakes

Aquest cap de setmana tant els de casa, els amics i la família han quedat ben servits de dolços. Suposo que començar a treballar entre el forn i el cupcakes m’ha convertit en una persona més organitzada i el que abans preparava en dues hores, ara volo!

Com que porto dies i dies explicant les coses tant bones que la Cristina m’ha ensenyat a fer, em feia moltes ganes preparar a casa una de les cupcakes que més m’agraden aportant el meu petit toc amb el sucre de llima; base de vainilla de Donna Hay amb farcit de lemon curd i frosting de formatge.

Recepta

Passos a seguir:

  1. Preescalfem el forn a 180ºC i preparem el motlle de cupcakes amb els cistells.
  2. Batem la mantega fins obtenir una textura cremosa, blanca i brillant. Afegim el sucre i batem bé. Incorporem els ous, la llet i la vainilla i mesclem.
  3. Tamisem la farina i el llevat en pols sobre la mescla anterior i amb una vareta mesclem, el necessari per a que tot quedi ben mesclat.
  4. Omplim els cistells a 3/4 parts amb l’ajuda d’una cullera sopera i posem al forn durant 15-20 minuts, comprovem amb un escuradents, si surt net ja són fets.
  5. Traiem i deixem refredar, passats 5 minuts traspassem a una safata per a que es refredin completament.
  6. Buidem el centre de la cupcake i farcim amb lemon curd.
  7. Preparem el frosting, muntem la nata i mesclem bé amb el sucre llustre i incorporem el formatge lleugerament. Ho posem dins la màniga pastissera i cobrim les cupcakes.
  8. Decorem al gust.

Recepta

Passos a seguir:

  1. Preheat oven to 180 ° C and prepare the muffin tray with cases.
  2. Beat the butter until you get a creamy texture and light. Beat well and add the sugar. Incorporatethe eggs, milk and vanilla and mix.
  3. Sift the flour and baking powder over the previous mixture and mix with a stick, you need for everything iswell mixed.
  4. Fill the baskets in 3/4 parts with the help of a soup spoon and place in oven for 15-20 minutes, check witha toothpick, if it comes out clean they are made.
  5. Remove and let cool, after 5 minutes to pass on a tray to cool completely.
  6. Clear the center of the cupcake and filled with Lemon Curd.
  7. Prepare the frosting, cream and assemble the right mix with the icing sugar and incorporate the cheeseslightly. We put in the pastry and cover the sleeve cupcakes.
  8. Decorate as you want.
Que tingueu una bona setmana! / Have a nice week 😉
Cristina 


Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada s'ha publicat en Berenar, Postres i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Cupcakes de lemon curd i llima / Lemon curd and lime cupcakes

  1. asuncion ha dit:

    esta todo buenissimo, lastima que todo lo bueno engorda y nos tenemos que moderar. Receta muy aconsejable.

  2. L’aspecte és perfecte i de gust segur que també. T’ha quedat un frosting genial.
    Petons.

  3. Los cupcakes te han quedado preciosos,y su sabor debe ser pura delicia con el lemon curd!!! un besito

  4. mesilda ha dit:

    Ademas de riquisimos,estan preciosos….me chiflan los cupcakes.
    Besets.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s