Aperitiu amb crackers de sèsam i llavors de rosella / Sesame and poppy seeds crackers appetizers

Comença el compte enrere per la nit de cap d’any, el cava, el raïm i les dotze campanades; és per això que avui us  avanço el que podria ser una bona opció per a un aperitiu fàcil i ràpid de preparar, a la vegada sent un tast cruixent amb uns sabors refrescants per a fer més lleuger el sopar.

Jo us les presento amb formatge d’untar, unes llesques de raves per a donar-li un toc fresc i de color, uns granets de pebre i la fulla de julivert; com ja us comentava, les varietats poden ser moltes. També les podeu acompanya amb una mica de salmó fumat i ous de truita, formatge de cabra amb pera o simplement soles per a picar estan boníssimes.

La recepta és una adaptació d’unes Onion Crackers de A Full Measure of Happiness, no oblideu visitar el blog ja que està ple de coses molt interessants i d’entrades plenes d’energia.

Recepta

Passos a seguir:

  1. Posem al bol del robot d’amassar tots els ingredients secs i barregem.
  2. Incorporem l’ou i l’oli, deixem 2-3 minuts mesclant a velocitat 2-3.
  3. Anem afegint a intervals d’uns 2 minuts una cullerada d’aigua, de manera que no ens quedi una massa gaire molla ni tampoc seca (sembla tonto, però tot es veureu-ho).
  4. Fem una bola, la cobrim amb paper film i la deixem reposar a la nevera 30 minuts.
  5. Preescalfem el forn a 200ºC i preparem una safata amb paper sulfurat.
  6. Estirem la massa deixant un gruix d’uns 3mm, col·loquem sobre el paper sulfurat i amb un tallador de pizza anem tallant la massa, formant quadrats de 3x3cm aproximadament.
  7. Enfornem 15-20 minuts, fins que comencin a quedar daurades i vigilant que no es cremin les vores.
  8. Traiem del forn i deixem refredar sobre una reixeta.

Recipe in English

It started countdown to New Year’s Eve, champagne, grapes and strikes twelve, that’s why today I introduced a recipe that might be a good choice for an easy and quick appetizer, while being a crisp taste with a freshing flavor to make lighter dinner.

I present you with cream cheese, a few slices of radish to give it a fresh touch of color, few grains of pepper and parsley leaves, as I said, many varieties can be. It also can be accompanied with some smoked salmon and trout roe, goat cheese with pear or just for snacking alone are demanding palates.

The recipe is an Onion Crackers adaptation of A Full Measure of Happiness, don’t forget to visit the blog as it’s full of great things and full of energy inputs.

Steps to follow:

  1. Combine the dry ingredients in the bowl of a mixer (if you’ve got one).  Add the egg and oil and let the mixer combine it into coarse crumbs.
  2. Add the water, one T of a time (and mixing for a minute or two between each one), until a ball forms and the dough is not sticky or wet.  If you add too much water, you can compensate by adding a bit of flour.
  3. Cover the bowl and refrigerate 30 minutes.
  4. Preheat the oven to 375 degrees.
  5. Line a baking sheet with parchment paper and set aside.  Roll out the dough as thin as you can get it without it tearing, within the shape of the baking sheet. To help get the dough from the table to the baking sheet, roll it loosely around the rolling pin and move it over that way.
  6. Once you’ve laid it flat on the baking sheet, use the pizza roller/pastry cutter/cookie cutters/sharp knife to slice the dough into whatever shape you want.  I went with tiny squares–the better for snacking.
  7. Bake on the middle rack for 15-20 minutes until they are golden brown to your liking.  The baking time depends on how thickly you rolled the dough and how brown you like your crackers.
  8. Take out of the oven and let it cool on a rack.

Espero que us agradin / Enjoy it!
Cristina.

Advertisements

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada s'ha publicat en Aperitiu i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a Aperitiu amb crackers de sèsam i llavors de rosella / Sesame and poppy seeds crackers appetizers

  1. Quines fotos més maques. Doncs noia si hem surten una altra cosa per treure del llistat de la compra!
    Un petó.
    Esther

  2. fresa&pimienta ha dit:

    Me encantan tus crackers, jamás lo he hecho en casa así que tomo nota de tu receta, que maravilla!!!!!que tengas una feliz entrada de año! un beso guapa

  3. Asuncion ha dit:

    una buena idea para sorprender, estan buenísimos, las fotos muy bonitas.

  4. M’encanten aquestes crackers i com les has presentat! Les fotos són xulíssimes!
    Petons i feliç 2012!

  5. Rosilet ha dit:

    Hola Cristina! Qué ricos crackers, yo soy fan así que me los apunto!
    Feliz Año Nuevo y Feliz Día de Reyes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s