Nit de Nadal, menjar i arts decoratives

Seguint la nova tradició, adoptada ja fa un any enrera, l’encarregada dels preparatius d’aquesta nit l’he dut jo mateixa; ja que la mare s’ocupa del tradicional dinar de Nadal de sopa de galets i pilota i l’au farcida, a més de a més de Sant Esteve. 

Primer de tot era decidir que havia de preparar per a poder fer una bona llista de la compra, ja que tot això requereix planificació i plantar-se a primera hora del matí davant la porta del supermercat (acompanyada de una vintena de persones més que volen peix fresc igual que tu!). El bullici de crits a la peixateria, el carrets amunt i avall plens de polvorons i xocolates, els estants plens de coses festives i les llargues cues per a pagar no m’espanten en absolut; i direu, que rara que ets Cristina! Però jo m’ho passo pipa i més sabent el dia que m’espera a la cuina. 

El menjar és important, ja que principalment la trobada és per a això, per gaudir d’un bon àpat; però no seria el mateix sense una taula ben parada i motius personalitzats per a que tothom senti que és una nit especial i que són les persones més especials per a mi. Així que amb l’ajuda de la impressionant Martha Stewart i les meves petites nocions personals, la meva taula ha lluït d’aquesta manera.

Tornant a centrar-nos en l’àpat que ens acompanya en aquesta entrada, us presentaré breument el menú del sopar i cada dia us aniré penjant la recepta de cada plat (molt útil per a les futures reunions que se us presentin); em disculpareu ja que les fotografies no tenen una qualitat gaire bona, però fins ara la càmera utilitzada era prestada i em fa l’afecte que el Pare Noel se la endut per a posar-la sota l’arbre!

Ara només em queda dir, BON NADAL des de la cuina de Flavors to Heaven (jo, la Cristina!) i ens veiem en breus amb més sorpreses nadalenques!

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Nadal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Nit de Nadal, menjar i arts decoratives

  1. Asuncion ha dit:

    gracias por tu interes y esfuerzo para que la cena de navidad siga siempre siendo especial.

  2. Quin Luxe de sopar Cristina. Jo encara he de preparar el dinar de Reis així que no t’extranyi si agafo algina de les teves idees.
    Un petonàs,
    Esther

Deixa un comentari