Enreixat de galeta de massa brisa / Lattice pie crust cookie toppers

Avui us presento una entrada ràpida, igual que la preparació d’aquestes galetes tant originals. Fetes amb restes de massa brisa casolana com en el meu cas o làmines comprades (encara més fàcil!), així que elaborar-les és molt fàcil, només necessitaràs una mica de destresa ja que es tracta casi bé d’una manualitat.

Si voleu veure més versions i de on he extret aquesta magnífica idea, no deixeu de visitar el blog de la Sandra, alla trobareu receptes divertides i presentacions que de ben segur no et deixaran indiferent.

Recepta

Passos a seguir:

  1. Preescalfem el forn a 200ºC.
  2. Estenem la làmina de pasta brisa sobre  paper vegetal.
  3. Tallem la massa en tires usant un ganivet afilat.
  4. Elaborem el enreixat: anem aixecant tires alternes, col·loquem una tira perpendicular, baixem les tires que havíem pujat, i pugem les que es van quedar a baix. Sembla complicat, però de debò que no ho és tant.
  5. Tallem les galetes amb un talla pastes rodó, de diàmetre lleugerament superior al de les tasses.
  6. Retirem la massa sobrant, procurant no moure les galetes (La massa que sobra la tornem a estirar i podem preparar un altre tipus de galeta, com els molinets!)
  7. Envernissem les galetes amb mantega fosa, i les empolvorem amb sucre aromatitzat amb canyella. Si no utilitzeu massa casolana, poseu bastant sucre, ja que acostumen a ser dolces.
  8. Col·loquem les galetes amb el paper vegetal sobre una safata de forn.
  9. Posem al forn 10 minuts a 200ºC, fins que estiguin lleugerament daurades.
  10. Deixem refredar i servim sobre les tasses.

Recipe in English

Today I present a quick post, as the preparation of these original cookies. Made with pie crust scraps in my case or sheets purchased (even easier!), so make them very easy, just need a bit of skill as it is almost a good craft.

To see more versions and where I have taken this great idea, don’t forget to visit Sandra‘s blog, there you’ll find recipes and entertaining presentations that will surely not leave you indifferent.

Steps to follow:

  1. Preheat oven to 200ºC.
  2. Roll out dough.
  3. Slice using a sharp knife the dough as shown on the pictures above.
  4. Create lattice pattern with strips of dough.
  5. Cut out rounds slightly larger than mug.
  6. Brush tops with melted butter, and sprinkle with sugar.
  7. Bake for 10 minutes until golden brown.
  8. Let cool and serve on cups.

 Espero que us agradi / I hope you like it 🙂
Cristina

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada s'ha publicat en Berenar, Esmorzar i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Enreixat de galeta de massa brisa / Lattice pie crust cookie toppers

  1. Retroenllaç: Receta de galletas rápidas y fáciles / Easy and quick cookie recipe | La Receta de la Felicidad

  2. fresa&pimienta ha dit:

    Feliz Nochebuena y Feliz Navidad guapísima! un beso enorme

  3. Bet ha dit:

    Uau!!! les trobo precioses! queden apuntades, i com que m’agrada fer aquestes coses amb paciència, ara és un bon moment. Bon Nadal guapa!!

  4. Ostres Cristina, acabo de descobrir a on veure les actualitzacions de wordpress i veig que m’he perdut moltes cosetes meravelloses. Inclús la teva col.laboració a L’Ametller. Quant torni a La Roca (que no crec que trigui)prometo passar-me per la botiga.
    Un petonàs maca i Bones Festes!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s