Roques de xocolata i nous pacanes /Chocolate pecan rocks

Sense donar-me’n compte ja ha passat una setmana des de la última entrada, ha sigut una setmana de les que el rellotge et persegueix i les hores se’t tiren a sobre! I ja patia a no ser-hi a temps, perquè prometia ser aquesta una entrada molt interessant per un parell de motius;  principalment perquè la recepta d’avui m’he la va enviar fa un parell de setmanes la Berta de Berta’s Kitchen ja que participem en el repte del mes de desembre que ens proposaven la Ingrid i l’Alba de Film & Food, on l’objectiu era dur a terme intercanvis de galetes i de receptes basant-se en el best seller “Recetas y confidencias” que narra la história d’unes amigues que any rera any es reuneixen unes setmanes abans de Nadal, per a intercanviar galetes i passar una vetllada totes juntes. Per tant, amb les instruccions de la Berta he passat una estona molt divertida, a més a més del repte inicial ella encara m’havia reptat altre vegada posant com a condició que jo trobés un altre ingredient que se li adigues a la recepta!

L’altre motiu, i no per ser el segon és menys important, és que avui comença el que és el final d’una etapa a la meva vida, l’última classe a la universitat. Estic escrivint aquesta entrada a mitja nit, just després de haver enfornat les galetes i prepara’t els paquets de regal per a uns companys de projectes com dels que no s’hi troben (també tot just em acabat el projecte que presentem en poques hores!), així que encara seré a temps de donar-lis la sorpresa de bon matí. Ha sigut una preparació DIY totalment, sobre la marxa, ja que al anar tant de bòlid no hi havia pensat fins diumenge al migdia, així que durant una bona estona la cuina s’ha convertit en un camp de batalla! Tisores, tubs de pega, retoladors, capses, llaços… fins i tot motlles de cupcakes per a les targes de Nadal i evidenment, galetes, moltes galetes!

Per a no fer-vos esperar gaire més, us deixo una recepta deliciosa; unes galetes molt cruixents, molt dolces, on la xocolata i les nous es complementen estupendament (les nous pacanes ha sigut la meva aportació al repte) i especialment aromàtiques, ja que la quantitat de vainilla és bastant notable; simplement boníssimes. Recepta original de SmittenKitchen.

Recepta

Passos a seguir:

  1. Preescalfem el forn a 160º i preparem la safata amb paper d’enfornar.
  2. Batem la mantega amb el sucre de canya i el sucre blanc. Afegim l’ou i el rovell i seguidament la vainilla.
  3. Tamisem la farina, junt amb el bicarbonat de sodi i la sal sobre la mescla anterior, barregem.
  4. Incorporem les pipetes de xocolata i les nous picades, barregem.
  5. Formem boles amb l’ajuda d’una cullereta i les arrebossem amb sucre glas, les disposem a la safata bastant separades entre si.
  6. Enfornem durant 10-12 minuts, traiem i deixem refredar sobre una reixeta.

Recipe in English

Without giving me account has already been a week since the last entry has been a week of the clock hours you’ll be chasing you and pull over! And suffered not being there on time, so this promised to be a very interesting post for a couple of reasons, mainly because today’s recipe was sent it a couple of weeks by Berta of Berta’s Kitchen as participate in the December challenge that Ingrid and Alba of Film & Food proposed, where the objective was to conduct cookies and cookie recipes exchanges  based on the best seller “and Recetas confidencias” which tells the story of some friends who every year a few weeks before Christmas to exchange cookies and spend an evening together. Therefore, the instructions on the Berta I spent a very enjoyable time, in addition to the initial challenge she still had challenged me again by putting the condition that I found another ingredient good ingredient for the recipe!

The other reason is that today begins what is the end of a stage in my life, the last class in college. I am writing this post at midnight, just after having baked cookies and prepared gift packages for projects of a fellow that there are (also I just finished the project presented in a few hours !), so I’ll have time to give them the surprise of the morning. He has been preparing a totally DIY, on the fly, so as to be meteor had not thought until Sunday at noon, so for a while the kitchen has become a battlefield!Scissors, glue tubes, pens, boxes, bows … even molds for cupcakes and evidenment Christmas cards, cookies, many cookies!

To not make you wait much longer, I leave you a delicious recipe, a very crisp cookie, very sweet, where the chocolate and walnuts are complemented wonderfully (pecan nuts was my contribution to the challenge) and especially aromatic, as the amount of vanilla is quite remarkable, simply demanding palates. SmittenKitchen original recipe.

Steps to follow:

  1. Preheat the oven to 325°F (165°C). Grease cookie sheets or line with parchment paper.
  2. Sift together the flour, baking soda and salt; set aside. In a medium bowl, cream together the melted butter, brown sugar and white sugar until well blended.
  3. Beat in the vanilla, egg, and egg yolk until light and creamy. Mix in the sifted ingredients until just blended.
  4. Stir in the chocolate chips by hand using a wooden spoon. Drop cookie dough 1/4 cup at a time (for giant cookies) or a tablespoon at a time (for smaller cookies) onto the prepared cookie sheets. Cookies should be about 3 inches apart.
  5. Bake larger cookies for 15 to 17 minutes, or 10 to 12 minutes for smaller ones (check your cookies before they’re done; depending on your scoop size, your baking time will vary) in the preheated oven, or until the edges are lightly toasted. Cool on baking sheets for a few minutes before transferring to wire racks to cool completely.

Bona entrada de setmana i espero que us agradin / Have a nice week start and I hope you like it.
Cristina

Advertisements

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada s'ha publicat en Berenar, Esmorzar, Postres i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

14 respostes a Roques de xocolata i nous pacanes /Chocolate pecan rocks

  1. BlauKitchen ha dit:

    Felicitats per les galetes i per eixa nova etapa de la teva vida que comença, que tinguis molta sort i els teus desitjos es fasen realitat.
    Les imatges son precioses.
    Un petonet i Bon Nadal

  2. Berta ha dit:

    Impressionants!!!!
    Me n’alegro molt que t’hagi agradat fer aquestes galetes, fan una pinta boníssima! Jo també m’ho he passat molt bé amb les Linzer Cookies i t’asseguro que aquestes seran les segones galetes que prepararé!
    Molta sort en aquesta nova etapa i fins aviat!
    Berta

  3. Una receta maravillosa y un aspecto exquisito.

    Bss y felices fiestas 🙂

  4. Que ricas estas rocas de chocolate, ideale spara el café! un beso guapa

  5. Una molt bona recepta. Les fotografies molt bones. Un blog bonic.
    Ptnts,
    Nani

  6. Asuncion ha dit:

    mol maca la Presentació i les galetes ummm ñam,ñam

  7. Lydia ha dit:

    Ohh enhorabuena! Ahora toca enfrentarse al mundo laboral plenamente 😉 Las galletas estupendas, últimamente quiero probar todas las recetas que veo, así que apuntadas quedan! Bss

  8. Uf, tenen una pinta impressionant! Segur que els teus companys han quedat encantats amb aquest detall! Sort en la nova etapa de la teva vida!
    Petons
    Sandra

  9. Les galetes segur que han d’estar bones però la presentació és genial! Ja he vist també la teva secció DIY, quin crack. Pots estar segura de que hi tornaré!
    Molta sort en la presentació del projecte i en la nova etapa.
    Petonets.

  10. Alba ha dit:

    Quines galeteees!! quina pinta tenen, m’ha encantat la crosta de sobre. La teva aportació amb les nous pecanes segr que hi queda molt bé. A mi m’agraden més que les normals.
    Jo també et desitjo molta sort a la teva nova etapa. Si fas aquestes galetes als teus companys sempre segur que et voldrana tot arreu!! 😛

    Molts gràcies per participar i molts petonets!

  11. Bet ha dit:

    Ostres, molta moltíssima sort en aquesta nova etapa!! a mi encara em queda una miqueta per fer l’última classe i presentar l’últim projecte, però m’encantaria trobar-me unes galetes així el dia de l’endemà! bon nadal guapa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s