Cupcakes “financiers” de xocolata i cumpleblog / Chocolate “financiers” cupcakes and birthdayblog

Fem una pausa entre tantes receptes nadalenques i participacions a concursos per a fer una entrada molt especial, tot just fa un any, inaugurava aquest blog amb l’afany de trobar la màgia i la diversió tot cuinant; aquest primer objectiu s’ha complert satisfactòriament, ja que la il·lusió i les ganes de preparar totes aquestes entrades no han disminuït. El blog a sofert canvis, m’agradaria poder dir que ja ha agafat un estil propi o almenys és una cosa que intento fer cada dia que em poso a transcriure les receptes i la manera de fer-les arribar a tot/es vosaltres.

Com ja he dit molts cops, i no me’n cansaré… l’experiència i la gent que es coneix a través de la blogosfera és una meravella, s’aprenen moltes coses; ja no només tècniques de cuina sinó que t’endinses en totes les històries de les blocaires i fa que trobis un racó molt especial en tot aquest núvol d’internet. M’ha donat molt en que pensar, en el meu estil de vida, en els meus objectius, aspiracions… però sobretot, crec que m’ha ajudat a estimar-me, a ser feliç i ha donar valor tot el que em rodeja dia a dia.

I la millor manera d’agrair la vostra companyia, us deixo una recepta molt dolça i xocolatera! Uns financiers en versió de cupcakes amb un toc de maduixa.

Recepta

Passos a seguir:

  1. Preescalfem el forn a 180ºC i preparem cistelles per a les cupcakes.
  2. Portem a ebullició la nata líquida en un cassó petit, apartem del foc i afegim la xocolata; remenem fins que quedi desfeta.
  3. Fonem la mantega i la deixem refredar.
  4. Mesclem en un bol la farina, la llevadura, l’ametlla molta, el sucre i la sal. Afegim les clares d’ou i batem. Per últim, afegim la crema de xocolata i mesclem.
  5. Omplim les cistelles a 3/4 parts i enfornem 20 minuts-25 minuts.
  6. Traiem del forn i deixem refredar en una reixa.
  7. Batem la mantega (a temperatura ambient) amb el robot i anem afegint el sucre glas, la cullerada de llet i l’extracte. L’acolorim i decorem les cupcakes.

Recipe in English

It’s time to break between Christmas recipes and blog competitions for a very special post, just a year ago, I opened this blog in an effort to find all the magic and fun cooking, my first objective has been get satisfactorily as the enthusiasm and the desire to make these entries have not diminished. The blog suffered changes, I can say that has already taken a style or at least it’s something I try to do every day that I get totranscribe the recipes and how to reach them all / you are.

As I said many times, and I won’t stop … the experience and people who know through the blogosphere is wonderful, I’ve learned many things, not only cooking techniques, also get inside all the stories of bloggers makes a very special corner across the Internet cloud. It has given me much to think about, in my lifestyle, on my goals, aspirations … but mostly, I think that helped me to love me, to be happy and to value everything that surrounds me every day.

And the best way to thank your company, I leave a very sweet chocolate recipe! A version of “financier” cupcakes with a hint of strawberry.

Recipe

Steps to follow:

  1. Preheat oven to 180 ° C and prepare baskets for the cupcakes.
  2. Bring to boil the cream in a small saucepan, remove from heat and add chocolate, stir until it is undone.
  3. Melt butter and let cool.
  4. Mix in a bowl the flour, yeast, almonds lot, sugar and salt. Add the egg whites and mix. Finally, add the chocolate and mix.
  5. Fill the baskets to 3/4 and bake 20 minutes-25 minutes.
  6. Remove from oven and let cool on a grate.
  7. Mix butter (room temperature) with the robot we add the icing sugar and the tablespoon of milk and extract. Colorize and decorate the cupcakes.

Espero que us agradi i feliç cap de setmana / I hope you like it and have nice weekend
Cristina

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada s'ha publicat en Aniversari i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Cupcakes “financiers” de xocolata i cumpleblog / Chocolate “financiers” cupcakes and birthdayblog

  1. roser ha dit:

    moltes felicitats!!!! i que en siguin molts més!! Per poder gaudir de les teves receptes.
    Una financiers deliciosos!!

  2. Virginia ha dit:

    Feliz y dulce cumpleblog!!!!

  3. Asuncion ha dit:

    yo que en primera persona he podido disfrutar de todas las recetas de este 1er año te felicito y espero que continue y no baje el nivel!!!!. bueniiisimos los “financiers” de cumpleblog. La presentacion y las fotos muy bien. ¿lo próximo…?

  4. rosilet ha dit:

    Feliz cumpleblog! Que sean muchos más!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s