Circus cake de caramel i xocolata / Chocolate and caramel Circus cake

En motiu de l’aniversari de la revista del blog Whole Kitchen, ens conviden a concursar en el “Concurso Aniversario” i així mostrar un pastís molt especial.

L’excusa perfecte per a les postres de diumenge, un dia compartit amb la familia on sempre un tast dolç dóna alegria a qualsevol taula. Aquesta recepta, entra perfectament en el marc del dolç, ja que ha sigut una adaptació del blog de Pastrygirl, una noia nord-americana; i ja sabem, que a l’altre banda de la bassa la rebosteria és més dolça que aquí.

La preparació ha sigut molt entretinguda, ja que partim que es necessiten dues bases de pa de passic diferent, una crema de mantega i el ganache. Però tot i així, encara em quedaven ganes per a deixar-lo ben maco! Treballar xocolata amb el biberó, ja que un cop agafada la pràctica amb els glassejats a sigut molt divertit. Aquí teniu la nova obra d’art!

Recepta

Passos a seguir cake de xocolata:

  1. Preescalfem el forn a 180ºC i preparem un motlle rodó de 18cm.
  2. Batem la mantega amb el sucre, afegim l’ou, l’extracte de vainilla, la xocolata desfeta i la llet. Batre i reservar.
  3. Tamisem la farina amb el llevat i el bicarbonat, incorporem el cacau i la sal, barrejem.
  4. Mesclem els líquids i el ingredients secs, traspassem al motlle.
  5. Enfornem 20-25 minuts i traiem del forn.
  6. Deixem refredar a la reixa i partim per la meitat.

Passos a seguir cake de caramel:

  1. Comencem fent el xarop de caramel en un cassó, portem el sucre i l’aigua a l’ebullició i remenem fins obtenir un color daurat. Traiem del foc i deixem refredar.
  2. Batem la mantega i el sucre, afegim l’ou i la llet.
  3. Tamisem a sobre la farina i la sal i barrejem.
  4. Traspassem al motlle i enfornem durant 20-25 minuts.
  5. Traiem del forn i deixem refredar sobre una reixa.

Passos a seguir pel buttercream de caramel:

  1. Batem la mantega per obtenir una textura esponjosa.
  2. Afegim 1/2 part del sucre llustre i batem, i anem afegint a poc a poc i batent a l’hora.
  3. Posem l’extracte i el xarop, mesclem i reservem.

Ganache:

  1. Desfem la xocolata blanca al bany maria i deixem templar.
  2. Mesclem la nata fresca amb la xocolata i reservem.

Muntatge del pastís:

  1. Partim per la meitat els dos cakes.
  2. Intercalem bases de cake amb buttercream.
  3. Banyem el pastís amb el ganache i deixem a la reixa fins que es pugui traspassar a la safata.
  4. Fonem xocolata de cobertura i amb un biberó fem la decoració que volem, deixem refredar a la nevera.
  5. Decorem amb els snacks d’avellana i els ornaments de xocolata.

Recipe in English

On mottion  of the magazine’s blog Complete Kitchen anniversary, invite us to participate in the “Anniversary Contest” and make a very special cake.

The perfect excuse for dessert on Sunday, a day shared with the family which always gives a sweet delight taste to any table. This recipe fits perfectly under the candy as it was an adaptation of Pastrygirl blog, an American girl, and we know that the other side of the pond is sweeter than our desserts.

The preparation has been very entertaining, as we start we will need two different bases passic bread, buttercream and ganache. But still, I still want to leave it pretty well! Working with the chocolate bottle as it caughtonce in practice with icings been fun. Here is the new artwork!

Steps chocolate cake:

  1. Preheat oven to 180 ° C and prepare a 18cm round pan.
  2. Mix butter with sugar, add egg, vanilla extract, chocolate and the milk. Whisk and set aside.
  3. Sift the flour with the yeast and baking, incorporate cocoa and salt mixture.
  4. Mix the liquid and dry ingredients, pass on to the mold.
  5. Bake 20-25 minutes and remove from oven.
  6. Cool at gate and start down the middle.

Steps caramel cake:

  1. Started making the caramel syrup in a saucepan, bring sugar and water to the boil and stir until you geta golden color. Remove from heat and let cool.
  2. Mix butter and sugar, add egg and milk.
  3. Sift over the flour and salt and mix.
  4. Put in a pan and bake for 20-25 minutes.
  5. Remove from oven and let cool on a grate.

Steps for caramel buttercream:

  1. Mix butter until get a fluffy texture.
  2. Add 1/2 of the icing sugar and batem, and we’ve added slowly and beating time.
  3. Add syrup, mix and reserve.

Ganache:

  1. Melt the white chocolate in double boiler and let contemplate.
  2. Mix heavy cream with chocolate and reserve.

Assembly on the cake:

  1. Start cutting in half the two cakes.
  2. Collate base cake with buttercream.
  3. Bathe the cake with ganache and leave the gate until you can transfer to the tray.
  4. Melt couverture chocolate and a bottle decoration that we want, let cool in refrigerator.
  5. Decorate with hazelnut snack  and chocolate decorations.

Espero que us agradi! / I hope you like it!
Cristina.

Advertisements

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada s'ha publicat en Aniversari, Postres i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 respostes a Circus cake de caramel i xocolata / Chocolate and caramel Circus cake

  1. Asuncion ha dit:

    Has estado inspirada, te ha quedado genial y además esta bueno, No se puede pedir mas. Que será lo próximo…..

  2. Rosilet ha dit:

    Pero tenía siglos que no venía a verte…tu has cambiado a wordpress y todo el blog?!?!?!?! Me encanta lo que veo, pero, dónde estaba yo por Dios! Esta tarta es espectacular!!! Mucha suerte en el concurso!

    • flavorstoheaven ha dit:

      Muchas gracias Rosilet 🙂 he estado ausente bastante tiempo, però estoy muy contenta con el cambio! Yo ya veo que tu has seguido con tu super trayectoria jejeje, no me pierdo ni una de tus recetas! Un beso

  3. HELENA ha dit:

    Madre mía, qué tarta tan deliciosa. Tiene una pinta increíble. La verdad es que con esto veo que el nivel está alto alto… me encnta la taejeta que has hecho para felicitar a WK. Muchísimas gracias por pasarte por mi blog.

  4. yolanda ha dit:

    Una tarta espectacular y un blog muy trabajado. Suerte con el concurso

  5. fresa&pimienta ha dit:

    Que tarta divina te ha quedado, con esas capas tan bien hechas…una delicia!!!!Que tengas un buen fin de semana guapa, un beso

  6. makinochan ha dit:

    mmmmm…. menuda pinta… un 10!!

  7. pedazo de tarta, grande y hermosa,te he descubierto gracias al concurso de whole, espero que con esta tarta no tengas problemas para pasar el primer corte……. es broma. me ha encantado tu blog y tu tarta felicidades y suerte
    Leo
    http://cocinaconleonor.blogs.pot.com

  8. Ari ha dit:

    hola!!
    un Pastis preciós , ideal per la celebracio amb les noies de Whole Kitchen
    molta sort ! te una pinta estupenda!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s