Galetes estriades de xocolata i cafè / Striated chocolate and coffee cookies

Flavors to Heaven torna a la càrrega amb una nova dinàmica, imatge i direcció; desprès d’uns mesos de reflexió i d’automotivació; el món de la blogosfera està ple de pàgines personals en les que inconscientment la competitivitat et fa estar al peu del canó dia a dia. En aquest any, des de que vaig crear el blog, les ganes de cuinar no han disminuït en absolut; al contrari, a sigut la forma de donar-me’n compte que realment m’apassiona la cuina i provar coses noves. En tot aquest temps d’absència no he deixa’t ni una sola setmana a realitzar totes aquelles receptes que em deixen inquieta i no pas indiferent.

Així, amb la perspectiva canviada pretenc almenys afegir entrades un cop per setmana, ja que la vida diària em fa una mica difícil dedicar les hores que m’agradarien. Per tant, per començar una altre vegada, el meu repte és penjar cada diumenge la recepta de la setmana  i les setmanes de més tranquil·litat alguna més. Com veureu, per abastir a un públic més ampli, he decidit desglossar les entrades en català i anglès; d’aquesta manera dono la possibilitat a conèixer les receptes típiques del nostre país a altres llocs del món. De mica en mica, les entrades existents s’arreglaran per a entonar amb aquesta nova imatge, les que teniu un blog ja sabeu que això no és feina fàcil ja que requereix molta paciència.

Per no enrotllar-me més, ja que hauré de dosificar-me després de tantes setmanes sense blog, avui comencem amb una recepta de galetes. Boníssimes i aptes per a tothom, tot i que  reserveu una tarda o un matí que sapigueu que podeu estar a casa; jo tinc un forn bastant petit i he hagut de fer 5 enfornades! Però que això no us espanti, perquè sereu les reines de la casa un cop estiguin enllestides.

Recepta

Pasos a seguir:

  1. Batem la mantega, el sucre i la vainilla fins que quedi lleuger i cremós.
  2. Afegim els ous un a un i batem cada vegada.
  3. Incorporem la xocolata i la llet.
  4. Tamisem la farina, el cafè i el llevat sobre la mescla anterior, batem bé.
  5. Afegim les nous pacanes.
  6. Refrigerem unes 3 hores o bé tota la nit.
  7. Preescalfem el forn a 180º i preparem safates amb paper per enfornar.
  8. Formem boletes i les arrebossem amb sucre glas.
  9. Enfornem 15-20 minuts i treiem del forn.
  10. Refredem sobre una reixeta.

Recipe in English

Flavors to Heaven is back with a new dynamic load, after some months of reflection and self-motivation, the blogosphere world have a lot of homepages and the competition between each other, unconsciously makes you keepcounting day. This year, since I created the blog, I haven’t fallen like cooking at all, just the opposite, it was the way to me really aware that I love cooking and trying new things. In this time of absence I haven’t let a singleweek to make all those recipes that leave me uneasy, not indifferent.

Thus, the perspective changed at least pretend to add entries once a week because everyday I get a little difficult to devote the time I like. Therefore, to start again, my challenge is to upload the recipe every Sunday and maybe some weeks I’ll add some more. As you see, to supply a wider audience, I decided to break down the entries in Catalan and English, and that’s way give the possibility to know the traditional recipes of our country to other parts of the world.

Not to roll me over, because I have to dose myself after so many weeks without a blog, starting today with a cookies recipe. Demanding palates and suitable for everyone, but book a morning or an afternoon that you know you can be at home, I have a small oven and I had to make five baked! But this doesn’t scare you, because you’ll be the queens house once they are ready.

Steps to follow:

  1. Mix butter, sugar and vanilla until it is light and fluffy.
  2. Add eggs one at a time and mix each time.
  3. Add the chocolate and milk.
  4. Sift the flour, coffee and yeast mixture over the wet mix and mix well.
  5. Add pecan nuts.
  6. Cooled about 3 hours or overnight.
  7. Preheat oven to 180 degrees and prepare trays with baking paper.
  8. Formed balls and coated with icing sugar.
  9. Bake 15-20 minutes and remove from oven.
  10. Cool on a rack.

Ja les teniu a punt per a menjar, espero que us agradin. / We have them ready to eat, I hope you like them.
Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada s'ha publicat en Berenar, Esmorzar i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Galetes estriades de xocolata i cafè / Striated chocolate and coffee cookies

  1. Asuncion ha dit:

    primer de tot bona tornada, m’alegro que hagis tornat al blog. La nova presentació m’agrada, continua aixi. Són tan maques que fa pena menjar-les, pero tot i aixi… volaran!petons.

  2. Mercè ha dit:

    Cristina, ben retrobada! Quines galetes més temptadores!! I unes fotos molt xules!!
    Petons!

  3. irmina ha dit:

    Hola guapa. Estas galletas se ven super apetitosas. Unas fotos muy bellas.
    Un beso.

  4. M’encanta el canvi!!!! Jo també m’estic traslladant. Espero acabar de aconseguir-ho avui. Espero no empenadir-me.
    Quines fotos més maques!! Ets una “genia”
    Petonets,
    Esther

  5. fresa&pimienta ha dit:

    Estas galletas son un vicio, tiene una pinta brutal!!!! preciosas fotografías, tanto las de las galletas , como las de los árboles! un beso

  6. Lydia ha dit:

    Bienvenida de nuevo! Buenísimas las galletas que has preparada para la vuelta. Me gusta mucho el nuevo aspecto de tu blog 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s