Muffins de pinya i coco

És usual que dins la nevera se’ns vagin acumulant productes de restes d’altres receptes, avui la recepta ha estat inspirada principalment per a desfer-me d’aquell iogurt de llimona que havia quedat desparellat d’un pastís de mascarpone que havia prepara’t la setmana passada, mitja pinya que ja estava massa madura i una recepta perfecte per a un berenar d’estiu!

Una solució ràpida i boníssima per a fer ús de tot allò que sembla de vegades que no pots abastar a menjar-te, perquè aquí a casa passa… ens agrada tant la fruita i la verdura que la nevera sempre n’està plena, però no dóna temps de poder gaudir-ne de tot (una mala costum… veure coses tant apetitoses a la botiga i no poder estar de comprar-les!)

Els muffins d’avui són una recepta adaptada, com que cada dia visito molts blogs (sobretot estrangers, ja que tenen una receptes extraordinàries) sempre vaig emmagatzemant tot allò que m’agrada i com que també sembla que no donem abast a preparar-les totes, avui no m’ho he pensat dues vegades. La combinació de la pinya i el coco les vaig trobar super originals i molt adients per ara a l’estiu, així fugir una mica dels típics sabors de la canyella i la poma que em recorden més a les tardes de tardor i hivern; manies com d’altres, encara que no vol dir que els deixi de fer jajaja, ens encanten totes aquestes coses 😛 Espero que us agradin i us aconsello que els feu, la dedicació és mínima i el resultat és fantàstic.

Recepta (adaptada de Completely Delicious)

Ingredients (16 unitats):

– 1 1/2 tassa de farina
– 1 culleradeta de bicarbonat de sodi
– 1/4 culleradeta de sal
– 1/2 de sucre morè
– 1/4 tasses + 2 culleradetes de ratlladura seca de coco
– 3 ous
– 3 cullerades d’oli vegetal
– 1 iogurt de llimona
– 1 tassa de pinya tallada a daus
– 2 culleradetes d’extracte de vainilla

Passos a seguir:

Preescalfem el forn a 170ºC i preparem la safata de muffins amb els cistells.
En un bol gran, mesclem els ingredients secs: la farina, la bicarbonat de sodi, la sal, el sucre i la 1/2 tassa de coco, barregem. En un altre mesclem els ingredients humits: ous, l’oli, la vainilla i el iogurt fins obtenir una barreja cremosa; afegim els trossos de pinya i aboquem la mescla sobre els ingredients secs. Mesclem amb la llengua de silicona, però no massa, només per a que s’integrin tots els ingredients.
Omplim els cistells a 3/4 parts i els empolvorem amb una barrega de 2 cullerades de coco i 2 de sucre morè, enfornem 20-25 minuts.
Els traiem del motlle i deixem refredar sobre una reixeta de forn.

Feliç setmana,
Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Berenar, Esmorzar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 respostes a Muffins de pinya i coco

  1. rosilet ha dit:

    La combinación de piña y coco es espectacular! Es como tomarse una piña colada versión muffin, y si que suena a veranito! Te han quedado divinos!Besitos!

  2. Esther ha dit:

    M'encanta la proposta. Aquests fruits refrescants m'encanten i fan que em vingui més de gust menjar els muffins. Un petó, Esther

  3. ROSER ha dit:

    Quina combinació més original! Perfecta en aquesta època d'estiu, tenen que estar boníssims…

  4. Raquel ha dit:

    Bonita propuesta.SaludosRaquel de TratadeCocinaR

  5. Mari ha dit:

    A very tropical flavor combination. I like this recipe.Have a great week 🙂

  6. fresaypimienta ha dit:

    Unos muffins ideales, como de piña colada, asiihh que cosa tan rica! muchos besos

  7. Asunció ha dit:

    ideales para cualquier hora. Una rica, rica… receta ummmm!!!

  8. clemenvilla ha dit:

    me gusta la combinación de ingredientes, el coco sí, pero la piña no solemos utilizarla para estas cosas.
    Qué fotos tan bonitas!!!
    Un besito

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s