Millfulls de crema i nata amb cireres i préssec

Diumenge amb família, diumenge de dinars a la terrassa i amb unes vistes al Montseny que no tenen preu, diumenge de paella i unes postres delicioses!

Unes postres fàcils, lleugeres i que agraden a tothom; de fet no tenia pensat penjar la recepta, però després d’un dinar tant fort m’han semblat un pastís ideal, així que no m’he pogut estar de deixar-vos una petita ressenya. I sobretot després d’explicar al meu cosinet perquè la Cristina estava fent fotos al pastís i de perquè li deia que l’ajudes a preparar l’escenari jejeje, només per a que ell vegi que fins i tot ell pot ser capaç de preparar unes postres seguint unes instruccions penjades a la xarxa, ja val la pena estar aquí amb vosaltres.

Aquí teniu unes postres que fan a DIUMENGE, ben tradicional i amb productes de la nostra terra.

Recepta

Ingredients (per a 6 persones):

– 2 bases de pasta de full descongelades
– farina per espolvorar
– nata per a muntar (35%M.G.)
– 2 culleradetes de sucre glass
– 250 ml de llet
– 80 gr de sucre
– 2 rovells d’ou
– 1 branca de canyella
– 20 gr de Maizena
– 1 préssec
– 1 grapat de cireres

Passos a seguir:

Preescalfem el forn a 220ºC i amb turbo, preparem la safata del forn amb paper per enfornar.
En una base enfarinada, estirem amb un corró les bases de pasta de full (1-2 mm de gruix) i de cada base obtenim 2 rectangles iguals; farem uns petits talls i les punxarem per a que al forn no s’inflin del tot. Les enfornarem una a una en el cas que no càpiguen dues de cop, durant 5 minuts aproximadament (ja que són molt fines). I deixarem refredar sobre les reixetes del forn.

Per a la crema posarem els dos rovells en un bol i el batrem junt amb el sucre, quan haguem fet el blanquejat afegirem la Maizena i mesclarem. En un cassó apart, escalfem la llet amb la branca de canyella i afegim una mica sobre la barreja anterior, batrem amb les varetes per a que no es tallin els ous i li acabarem de incorporar tota la llet (sense la branca de canyella). Un cop ben remenat, es posa tot al cassó i es va remenant a foc lent fins a obtenir la consistència de la crema pastissera; per a saber si ja està a punt, passarem un dit sobre una espàtula de silicona amb la crema, passem el dit per sobre i si aquesta no regalima ni “tapa” la marca del dit, voldrà dir que ja té la consistència adequada.
Preparem un recipient amb aigua freda i gels per a refredar el cassó amb la crema, d’aquesta manera estilitzarem la crema; ja que amb les temperatures de l’estiu és important ser curosos amb l’ús dels ous.
Posem la crema dins una màniga pastissera i reservem.

Tallem les cireres per la meitat i traiem l’os, el préssec el pelem i el tallem a rodanxes ben fines. Reservem.

Muntem la nata amb una mica de sucre glass i la posem dins una màniga pastissera. Reservem.

Ja o tenim tot a punt per al muntatge del pastís; sobre la primera base de pasta de full posarem nata, una segona capa de pasta de full, posem la crema, una tercera de pasta de full i intercalarem la nata amb la crema, afegim la última base de pasta de full i col·loquem les fruites al gust.

Espero que us agradi i us desitjo una bona entrada de setmana,
Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Millfulls de crema i nata amb cireres i préssec

  1. Esther ha dit:

    Noia, quines postres més bones! Jo m'apuntaria a un àpat així!Un petó, Esther

  2. Asunció ha dit:

    full, crema, nata i fruites ingredients perfectes per unes postres de diumenge. Ningú es pot resistir.

  3. mesilda ha dit:

    Que postre mas rico!Al hojaldre la crema y la nata le va de maravilla,si encima le añadimos una buenas frutas ummmm….me pido un trocito.Besets.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s