Sablés de menta i xocolata

Ja torno a ser aquí, amb unes ganes immenses de cuinar i deixar la casa plena d’aromes deliciosos!

El camí fins al dia de avui ha sigut dur, molts nervis i moltes nits casi be sense dormir; però ha estat tant gratificant i fins i tot diria, revelador. Com sabem les coses no sempre surten com una desitjaria, potser encara resulten millor o si més no, acabem trobant aquella coseta que la fa millor; ara més que mai tinc ganes de perseguir els meus somnis i no rendir-me (sona massa filosòfic! crec que la motivació se’m desborda jajaja).

Per celebrar la tornada al blog, m’he recolzat en un llibre de receptes preciós i molt dolç i que us recomano si no el teniu a la vostra col·lecció: Chocolate per Julie Andrieu, un tresor amb una fotografies magnífiques i una presentació romàntica i una mica vintage.

Com que tenia el llibre ple de post-it de colors ha sigut difícil triar amb que volia començar… finalment, al mirar per la finestra i veure la meva planteta de menta ho he tingut clar; delicioses galetes de menta amb xocolata negra! Quan la mare les vegi… ja podré anar directe al cel jajaja, que porta setmanes demanant-les.

Una altre novetat com ja vaig comentar a l’entrada anterior, era la de crear petites idees/ajudes per a la presentació de les vostres delícies. Aprofitant que per a les fotografies de avui no comptava amb un estampat que m’agrades he optat per una solució molt fàcil i que a vosaltres també us pot anar bé; molt fàcil, la xarxa té a l’abast milers de wallpapers i textures, així que només heu de triar la que més us agradi i estampar-la en un paper (a poder ser gruixut i amb una textura rugosa, sempre quedarà amb un aspecte més acurat i semblarà de debò unes estovalles!).

Recepta

Ingredients (16 unitats aprox.):

– 140 gr de farina
– 100 gr de xocolata negra amb 70-75% de cacau
– 80 gr de mantega tova
– 100 gr de sucre en pols
– 3/4 fulles de menta fresca
– 1 culleradeta de llevat
– 1 rovell d’ou
– 1 pessic de sal

Passos a seguir:

Netejar, secar i picar la menta.
Picar la xocolata amb un ganivet.
Batre el rovell amb el sucre fins aconseguir un color blanquinós. Incorporar la mantega i aixafar-la amb una forquilla i afegir la farina, el llevat, la sal i la menta. Mesclar amb un espàtula breument i abocar el troços de xocolata.
Formem un rotllo amb la pasta i emboliquem amb paper film transparent i reservem mínim una hora a la nevera.
Preescalfem el forn a 180ºC, preparem una safata amb paper per enfornar i tallem els sablés; els col·loquem a la safata i enfornem durant 10 minuts o fins que es comencen a daurar. Traiem del forn i deixem refredar sobre una reixeta.

Simplement boníssimes, tots em estat d’acord de que són les millors fins al moment, així que ja podeu anar encenent el forn i a preparar aquest sablés tan bons! Un consell? Tres o quatre fulletes de menta em sembla poc… no sigueu tímids 😉
Feliç dissabte,
Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Sablés de menta i xocolata

  1. Lydia ha dit:

    Qué delicia de galletas! Me gusta el toque de la menta.

  2. Asunció ha dit:

    es veritat: boníssimes, una de les millors galetes que he provat. Per no deixar indiferent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s