Coconut bread

Degut a l’èxit del Banana Chocolate Chip Bread de fa un parell de dies, he volgut continuar dins aquesta línia en les properes receptes i així intentar trobar un punt comú per a tots i fer-los més tard a la meva manera.

En aquesta entrada he elaborat el Coconut Bread, on ja l’he estat veien a varis blogs que s’han anat passant la recepta els uns als altres. He seguit casi bé al peu de la lletra la recepta, exceptuant les 6 cullerades de mantega fosa per 5 d’oli vegetal; ja que és una massa compacta d’aquesta manera ajuda a que pugi una mica més.

Les receptes de coco m’encanten, llàstima que sigui un producte d’una aportació calòrica elevat. Per contra té un sabor intens i agradable; a més de ser ric en sals minerals  i potassi, molt adequat per al transit intestinal pel seu alt contingut en fibra.

Recepta

Ingredients:

– 3 ous mitjans
– 1 1/4 tasses de llet descremada
– 1 culleradeta d’extracte de vainilla
– 2 1/2 tasses de farina
– 2 culleradetes de llevat en pols
– 2 culleradetes de canyella en pols
– 1/2 culleradeta de sal
– 1 tassa de sucre extrafí
– 1 1/2 tasses de coco ratllat
– 5 cullerades d’oli vegetal

Pasos a seguir:

Preescalfem el forn a 175ºC i preparem un motlle rectangular i allargat, l’engreixem i enfarinem.
En un bol gran tamisem la farina amb el llevat en pols, afegim la sal, la canyella, el coco ratllat i el sucre; ho barregem tot.
En un recipient apart, batem els ous i incorporem l’extracte de vainilla, la llet i l’oli vegetal.
Fem un forat en la mescla seca i li incorporem la barreja humida, removem amb ajuda d’una espàtula de silicona (no gaire, simplement per a que quedi homogeni).
Aboquem el preparat al motlle i posem al forn, deixarem que es cogui durant 1 hora o fins que al introduir un objecte punyent surti net. Passats 5 minuts desemmotllem i deixem refredar del tot a una reixa de forn.

Fa una estona que havia preparat el muntatge per a les fotografies i en el moment d’acabar tots ens em llençat a fer-li una queixalada! Dient que han tornat a repetir queda constància que ha quedat prou bo, tot i portar sucre no ha quedat gaire dolç, el que trobo perfecte per a fer un esmorzar podent-lo acompanyar amb altres coses sense que sigui empallant.
Us animo a preparar-lo, és una recepta molt fàcil i amb ingredients que casi sempre acostumem a tenir a mà.
Cristina.

Advertisements

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Berenar, Esmorzar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Coconut bread

  1. margot ha dit:

    Exquisit… jo també tinc aquest mug de Ikea.petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s