Pebrots farcits

Aquesta setmana, a la cuina de casa tenim temàtica de pebrot! I és que quan hi han bones ofertes, s’han d’aprofitar, un producte molt versàtil i que acostuma a anar una mica car. La manera més fàcil, còmode i saludable és coure’ls al forn durant uns 40 minuts, pelar-los i amanir-los al gust de cadascú.

Avui per dinar pebrots farcits, amb un senzill saltejat de ceba, pastanaga, col en juliana i formatge fresc engrunat; amb aromes d’herbes de provençals i pebre molt.

En aquest cas a quedat tot amb una textura cruixent, potser el pebrot hauria d’haver estat més estona coent-se sol al forn, ja que només l’hi he tingut 30 minuts; pensant que després amb el farcit i una altre vegada al forn s’acabaria d’estovar una mica més.

Recepta

Ingredients (3 racions):

– 3 pebrots vermells
– 1 pastanaga mitjana
– 1 ceba mitjana
– 2 terrines de formatge fresc
– herbes provençals
– sal i pebre
– oli

Pasos a seguir:

Amb el forn a 180ºC coem el pebrots 40 minuts amb la “closca” treta, com que aniran farcits millor tapar-los amb paper d’alumini per a que la pell no es cremi.
Mentrestant, tallem la col a juliana, la pastanaga a tires gruixudes i la ceba ben fina. O saltegem tot en una paella amb una mica d’oli, salpebrem i posem les herbes aromàtiques. Tot seguit afegim el formatge fresc engrunat i remenem un minut més.

Farcim els pebrots i els duem al forn una altre vegada, 10 minuts i ja estan llests per a servir calents.

Una opció sense greixos, sense gaire feina i amb una diversitat de sabors espectacular!

Bon profit,
Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Entrant. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pebrots farcits

  1. Esther ha dit:

    Me encantan los pimientos rellenos y estos te han quedado de lujo.Gracias por la receta.besos Esther

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s