Banana chocolate chip bread

Avui he tornat a patir el que tota persona que es tanca a la cuina no desitja, i es que les coses no surtin bé!

Haig de dir, que la recepta que volia fer sempre he sentit a dir que és una mica difícil i que es possible que no surti a la primera; es tracta del macarons, un dolç típic francès fet a base d’ametlla molta, sucre glas i clares d’ou.  Ja quan estaven al forn tenien pinta de tot menys del que havien de ser jajaja, així que han quedat amb la simple idea i s’han convertit en pastetes per a prendre amb el cafè. Amb un gust molt bo, però no gaire maques; així que per descomptat no hi ha fotografia del resultat.

Per recuperar-me del disgust, perquè la veritat, es que si que m’ha sabut molt greu que no em sortissin els macarons… M’he posat a fer una recepta de pa que tenia per aquí guardada que vaig trobar a un altre blog; Chocolate&Carrots, que havia trobat molt interessant, he fet modificacions en alguns ingredients però la idea bàsicament és la mateixa. Com a ingredients principals destaquen la xocolata i el plàtan, aquest últim li dóna un aroma molt agradable a aquest pa dolç.

Després de caure en la idea errònia durant anys de que el plàtan engreixa, ja fa un temps que el tinc molt present en la meva dieta. La seva riquesa en potassi ajuda a equilibrar l’aigua del cos al contrarestar el sodi i afavorir l’eliminació de líquids pel que resulta una fruita molt adequada per als que vulguin eliminar pes i així afavorint els règims d’aprimament.

Recepta

Ingredients:

– 1 tassa de farina
– 1/2 culleradeta de sal
– 1 culleradeta de bicarbonat de sodi
– 3 ous
– 50 gr de xocolata fosa
– 40 gr de mantega fosa
– 100 ml de llet
– 1/4 tassa d’oli vegetal
– 1 plàtan
– chips/llavors de xocolata

Pasos a seguir:

Preescalfem el forn a 180ºC i preparem un motlle allargat, engreixant-lo i enfarinant-lo per a més tard.
En un bol tamisem la farina junt amb la sal i el bicarbonat.
En un recipient una mica més gran batem els ous, incorporem la xocolata, la mantega, l’oli vegetal, la llet i el plàtan (prèviament cuit durant 5 minuts al microones, per a fer una mena de puré) aixafat amb una forquilla, barregem.
Mesclem els ingredients humits amb els secs i afegim les chips de xocolata, han de quedar ben repartides per tota la massa.
Posem el preparat al motlle i introduïm al forn, esperarem 30 minuts o fins que al pinxar amb un escuradents aquest surti sense grumolls.

Una idea més que perfecte per a esmorzar o berenar, acompanyat amb un Cola-Cao per als nens i un cafè amb una mica de nata per a nosaltres.

Espero que us agradi, Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Berenar, Esmorzar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Banana chocolate chip bread

  1. Anonymous ha dit:

    puedo asegurar en primera persona que esta delicioso.Os animo ha probarlo

  2. Cristina ha dit:

    això ja comença a semblar-se al blog de la Julie Powell, on al final t'acabes trobant el comentari de la mare jejeje, gracies! (realment sé del cert que li ha agradat molt :D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s