Saltejat de verdures amb ou cuit

A mig matí, més bé ja era la 1 del migdia!
Truca la mare des de la feina… Cristina… no se si has vist que no he deixat res per a dinar, t’encarregues tu?
Sort que ens encanta la verdura i la nevera casi sempre n’està plena, al tenir poc temps els dies entre setmana la opció més fàcil acaba sent la de fer un saltejat de verdures amb wok o fetes al vapor. Avui no ha sigut diferent, encara que la versió a variat una mica.

La mateixa base de verdures per als tres, però amb un acabat diferent per a cadascun; gratinat de formatge pel pare, ou cuit per a la mare i un sense res per mi.

Recepta

Ingredients (per a 3):

– 1 pastanaga gran
– 1 carbassó
– 3 branques de coliflor
– 1/4 de col
– mitja llauna de 140 gr de blat de moro
– herbes provençals
– oli, sal i pebre
– 3 ous

Pasos a seguir:

Preescalfem el forn a 180ºC.
Pelem la pastanaga i la tallem a daus petits, el carbassó el preparem a rodanxes molt fines, la coliflor la tallem ben petita (per a que es faci més ràpid) i la col la tallem en juliana.
Amb el wok ja calent, afegim un rajolí d’oli i aboquem totes les verdures, li posem 2 pessics de sal, salpebrem i posem les herbes aromàtiques al gust. Anem remenant per a que no s’enganxi, pots afegir una mica d’aigua i així no abusar de l’oli a l’hora de cuinar. Ho deixem que es faci aproximadament durant uns 10 minuts, abans de retirar del foc afegim el blat de moro i deixem 2 parell de minutets més.
A la safata del forn preparem 3 recipients, en aquests cas de soufflé, i els omplim amb el preparat de verdures. Trenquem l’ou a sobre i amb una forquilla foradem el rovell per a que cobreixi el saltejat, una mica de sal i oli i cap al forn. Deixem 10-15 minuts i ja estarà apunt per menjar.

Al barrejar diferents textures, el cruixent de la coliflor i el blat de moro li donen un toc molt bo!
Desitjo que us agradi.
Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s