Easey apple cake from Bakerella

Avui estava fent la ronda de cada dia per la xarxa quan a Directo al paladar veig que havien publicat un article dels cakes pops, on la seva creadora ensenyava com començar a fer-ne amb una simple base de crema de formatge amb un pa de pessic que hagis cuinat al teu gust; han revolucionat les llibreries i amb programes de televisió d’Estats Units amb l’edició de la coneguda bakerella.com

El podeu trobar aquí

Bakerella ja és una de les webs que acostumo a freqüentar així que al veure la publicació i he tornat a indagar una mica, buscant he trobat una recepta d’un pastís de poma que m’ha semblat fàcil i amb el que semblava una textura molt esponjosa i amorosa. D’aquesta manera sense pensar-m’ho he agafat la meva llibreta i ja he pres les notes necessàries!

Com a característica principal, destaquem les pomes tallades a daus, nous picades i dàtils picats. Un cop la barreja està preparada per a ficar al forn és bastant espesa i consistent, el que posteriorment amb el topping preparat agafarà la esponjositat que m’ha cridat l’atenció.

Recepta

Ingredients:

– 3 tasses de farina
– 1 culleradeta de bicarbonat de sodi
– 1 culleradeta de canyella
– 2 tasses de sucre
– 1 1/2 tassa d’oli de girasol
– 3 ous
– 2 culleradetes de vainilla
– 2 pomes grans tallades a trossets
– 1 tassa de dàtils picats i enfarinats
– 1 tassa de nous picades

Per al topping:

– 1/2 tassa de sucre integral
– 1/4 tassa de mantega
– 1 cullerada de llet

Pasos a seguir:

Preescalfem el forn a 180ºC.
En un bol gran tamisem la farina amb el bicarbonat de sodi i la canyella en pols, ho barregem tot amb unes varetes metàl·liques. Tot seguit, afegim el sucre i l’oli, batrem fins que quedi una mescla homogènia.
Apart batem els ous amb la vainilla i després ho aboquem a la mescla anterior, barregem una mica i li afegim els fruits secs i les pomes trossejades. Mesclem bé i ja podrem abocar-ho a una safata prèviament engreixat i enfarinada, amb l’ajuda d’una cullerada es reparteix bé la massa i l’aixafem una mica (veureu que queda molt consistent).
Fiquem al forn durant 30-40 minuts depenen del forn. Un cop fora deixem refredar.
Amb un palet de fer pinxos anem fent forats al pastís, per a que després el topping s’impregni per dins.

Per a fer el topping, posem tots els ingredients e un cassó i anem remenant fins quan arribi al bull. L’aboquem per sobre del pastís ja fred.

Com aconsellaven a bakerella de topping n’he fet molt poquet.
Us animo a fer-lo perquè queda boníssim, diria que s’ha convertit en el meu pastís de poma preferit; la canyella domina moltíssim.
Cristina.

Advertisements

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Easey apple cake from Bakerella

  1. Mercè ha dit:

    Cris, gràcies pel teu comentari! :)Desconeixia el teu blog, quina passada! Aquest pastís de poma ha de ser deliciós! I a més, si dius que queda taan esponjós. ;)Petons!

  2. تViKtOяت ha dit:

    wowww creo q seguire ganando mas kilos xD!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s