Tomàquets confitats amb formatge fresc

Com que no sempre podem estar menjant pastissos, ni galetes… i mira que m’encanta fer-los… avui toca una cosa diferent.

A casa acostumem a fer molt cops d’entrant un simple amanida de tomàquet i formatge fresc, normalment la faig com si fos un carpaccio  però amb el tomàquet. Avui se m’ha acudit fer un invent; ja que aquest Nadal vaig aprendre a fer els tomàquets confitats, me inspirat i li he fet una variació. També aprofitar que tenia el forn ben calent, perquè fa no res que tret el tortell de reis! La mare s’havia entestat a fer-lo a casa aquest any… la pobre a patit jajaja; Cristina… que la massa no puja, no se en que m’he equivocat! Ara li ha agafat la obsessió que les masses de pa no són el seu fort, i es que no li vam agafar el punt al Panettone; així que serà el meu repte!

Tornant a l’àpat d’avui, una espècie de mil fulls de tomàquets confitats amb rodanxes molt fines de formatge, com a toc de gràcia: avellanes picades!

Un plat sense gaires complicacions i molt agradable a la vista.

Recepta

Ingredients per al confitat:

– 2 tomàquets grossos
– sucre
– sal
– fulles seques d’orenga i albahaca
– oli d’oliva.

Amanida:

-2 terrines petites de formatge fresc
– tomàquets confitats
– avellanes picades.

Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s