Crestes de morcilla

Morcilla de Burgos, portada en un dels tants viatges que es fan a casa els avis; encara recordo quan de petita ens posavem el davantal amb la iaia i ens passavem tota la tarda fent morcilles, ara ho penso i em fa una miqueta d’angúnia però mira que m’ho passava de bé!

La manera més ràpida i fàcil, com la cuinem sempre, era tallar-la a rodanxes i fregir-la bé en una paella. Però avui estava cansada només de la idea de veure-les allà sobre el plat, així que m’he calçat i he anat al super a comprar un paquet d’obleas per a fer les crestes.

Recepta

Ingredients (16 unitats)

– 1 morcilla
– 1 ceba
– un grapat de pinyons o d’ametlles picades
– 1 ou batut

Pasos a seguir:

Tallem ben fina la ceba i la cuinem en una paella, quan ja està casi be transparent afegim la morcilla feta en engrunes i el grapadet de pinyons. Ho deixem una estoneta per a que quedi tot fregit.
Preparem una safata amb les obleas i les farcim, les tanquem amb l’ajuda d’una forquilla. Les pintem i amb el forn ja previàment calent a 180º les introduïm i deixem entre 10-15 minuts o fins que veiem que ja estan daurades.

Com a aperitiu, boníssimes!
Cristina.

Advertisements

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Aperitiu. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Crestes de morcilla

  1. Ingrid ha dit:

    Hola! bon any nou! quina temptació que ens presentes…. aquests empanades tenen una pinta fabulosa!Que passis una bona vetllada i un bon dia de Reis.Petonàs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s