Feliç 2011!!!

Només desitjar-vos a tot/es els bloggers un feliç any nou i espero que tingueu una bona celebració de fi d’any :). Ara és quan tothom fa aquelles llistes propòsits per al nou any, la majoria de les vegades molt poc realistes… jo, simplement m’he proposat seguir aquí amb vosaltres, volia iniciar un nou projecte per sentir-me realitzada entre tants mals de caps i així tenir una excusa per aprendre a cuinar millor (crec que ja us ho havia comentat).

Sense més preàmbuls, acabem l’any amb aquestes postres tant festives!

Recepta

Ingredients per a la massa:

– 170 gr de farina
– 1 1/2 culleradetes de llevat en pols
-170 gr de mantega pomada
– 180 gr de sucre extrafí
– 3 ous batuts
– 1 culleradeta d’extracte de vainilla
– 2 culleradas de llet

Farcit:

– 500 ml de nata per a muntar
– 200 gr de turró de xixona
– 2 culleradetes de sucre glas

Crema per a cremar:

– 175 gr de sucre
– 100 gr d’agua
– 3 rovells d’ou

Pasos a seguir:

Preescalfar el forn a 180º i forrem amb paper parafinat una safata de 23×33 aproximadament.
Tamisem la farina i el llevat en pols en un bol gran, agreguem la mantega, el sucre, els ous i l’extracte de vainilla. Batem bé fins a que no quedin grumolls i afegim la llet sense deixar de remoure.
Aboquem la massa a cullerades a la safata i utilitzem l’espàtula per a les cantonades. Fornegem entre 15 i 20 minuts o fins que veiem que ha pujat i ha quedat daurada. Deixem refredar en el motllo.
Tallem transversalment en tres rectangles iguals.
Muntem la nata amb el sucre i li afegim el torró de Xixona esmicolat i remenem a poc a poc fins que quedi homogeni. Unim els rectangles amb la mousse.
Per a fer la crema de cobertura, jo l’he fet amb la MyCook; aboquem el sucre i l’agua i programem 5 minuts a 120º velocitat 2. Reservem l’almívar a la nevera com a mínim 10 minuts.
Col·loquem la paleta mescladora, posem els rovells a la gerra. Programem 12 minuts a 80º velocitat 3 i quan les aspes comencin a girar, anem a afegim per el bocal l’almívar a fil.
Ho deixem refredar una mica i cobrim el pastís amb una capa fina i la treballem.
Per a l’acabat, gratinem amb un bufador i reservem a la nevera si és necessari.

Desitjo que us agradi,
Cristina.

Advertisements

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s