Amanida depurativa

Ara es quan toca depurar el cos… han sigut masses dies amb menjars massa carregats! Quan un s’acostuma a fer bondat amb el menjar, jo que sóc una enamorada de la fruita i sobretot… no sé viure sense una plat de verdura a taula; al final estàs demanant a crits un descans jajaja.

Crec que gaudeixo infinitats de cop més, preparant i pensant amb que puc sorprendre que quan sec a taula per cruspir-m’ho tot… També s’ha de dir, que els sabors, els agraeixo molt més amb la vida alimentaria que duc.

Tenia pensat posar-vos una recepta de peix al forn per a que la féssiu per cap d’any, però és necessari una mica de verd en aquest blog 🙂 No patiu, que demà aquí estarà esperant-vos!

Recepta

Ingredients:

– Mitja poma
– 4 grans de raím
– un grapadet de tomàquets cherry
– blat de moro
– tires de pastanaga
– branques d’api
– albahaca
– sal
– olia d’oliva
– vinagre de modena

Pasos a seguir:

Tallem la poma a rodanxes ben fines i les col·loquem al voltant del plat, col·loquem el blat de moro al centre del plat amb les tires de pastanaga i els tomàquets cherry. Tallem el raïm en meitats i el posem sobre la poma. I tirem una mica de sal, albahaca sobre el centre, un rajolinet d’oli i unes gotes de vinagre.

Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s