Galetes de vainilla i canyella, inauguració del Blog

Després de setmanes navegan per milers de blogs, meravellada del que la gent pot arribar a fer en una cuina he decidit llençar-me dins aquest apassionant món! És una experiència que agafo amb moltes ganes tot i ser concient que és difícil i porta moltíssima feina… i possiblement no podré actualitzar tant com m’agradaria.
Però sempre busco un moment per perdre’m entre els fogons, una manera maquíssima de desconectar dels mals de caps de cada día 🙂

De mica en mica, ja anireu saben més coses sobre mi, de moment, estrenaré el blog afegint una de les receptes que m’ha fet passar una bona estoneta en una tarda com la d’avui!

Recepta

Ingredients:

– 100gr de mantega a temperatura ambient
– 130gr de sucre
– 1 rovell d’ou
– 1 cullerada sopera de llet
– 200gr de farina de reposteria
– 1 culleradeta de llevadura Royal
– 1 culleradeta d’essència de vainilla
– 1 culleradeta de canyella en pols

Pasos a seguir:

Comencem barrejant el sucre i la mantega tova, bé amb baretes o amb Thermomix, duran 4 minuts a velocitat 3.
A continuació afegim el rovell d’ou amb la llet i ho barregem una estona més.
Tamissem la farina junt amb la llevadura i les espècies (al gust), després ho juntem amb la mescla anterior. Encara que no s’ha d’amassar gaire.
Amb la massa en fem una bola, l’emboliquem amb paper film i la deixem reservar durant uns 30 minuts a la nevera.
Estirem la massa amb el rodet sobre paper parafinat fins aconseguir un gruix d’uns 3-5mm, amb els motllos de galetes les anem tallant i fen les diferents formes. Les col·loquem sobre paper parafinat (una mica separada perquè una vegada dins el forn s’expandeixen una mica) i les ensucrem per sobre.
Fem fornades a 170º durant 10-15 minuts, depenen de la mida dels motllos variarà la quantitat; a mi per exemple m’han sortit al voltant de 30. Les enretireu i les deixeu refredar sobre una reixeta.

Espero que us animeu a provar-la, és molt fàcil i ràpida de fer!
Cristina.

Anuncis

Quant a flavorstoheaven

Flavors to Heaven neix amb la inquietud d'una jove per aprendre els secrets que amaga la cuina, una enamorada dels dolços i de fer feliç a les persones que estima cuinant i preparant menjars deliciosos.
Aquesta entrada ha esta publicada en Nadal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Galetes de vainilla i canyella, inauguració del Blog

  1. rosanna ha dit:

    Una recepta boníssima per a començar!!!!Enhorabona per la inauguració i que tingues molt d'èxit, ací estarem per anar vegent i comententant totes les teves receptes.

  2. Carmen ha dit:

    Enhorabona pel bloc, aquí estarem esperant les teves receptes.Al principi totes vam pensar que podriem portar un ritme alt i al cap d'unes setmanes o mesos veus que és impossible, agafa el teu ritme i no t'atabalis.Petonets

  3. Cristina ha dit:

    Saber que algú a l'altre banda s'interessa per l'inici del bloc ja anima a volguer actualitzar! Grácies 🙂

  4. Hola Cristina, aquí vengo a ver la inauguración.Suerte y felicidades.Un beso.

  5. Ingrid ha dit:

    Hola!!! Enhorabona per llençar-t'hi! La veritat és que és una experiència fantàstica, jo fa poquet també que el vaig crear, i mai hagués pensat que m'omplís tant. Ja veuràs com ho disfrutes. Ja et segueixo per no perdre'm cap recepta!!Molts petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s